Λειτουργία αποσύνδεσης

 

Τι είναι;

 

Όταν δουλεύουμε στην εφαρμογή, χρησιμοποιούμε ένα μέρος της ισχύος του κεντρικού υπολογιστή για να κρατάει τα στοιχεία της σύνδεσής μας. Ο χρόνος αυτός δεν μπορεί να είναι απεριόριστος και είναι ορισμένος σε κάτι παραπάνω από 30 λεπτά.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αφήσουμε τον υπολογιστή μας σε μία οθόνη της εφαρμογής και όταν αργότερα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, θα λάβουμε το εξής μήνυμα.

Για να αποφύγουμε την αποσύνδεση, εάν καταχωρούμε στοιχεία και χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, μπορούμε να κάνουμε τακτικά (ανά 15-20 λεπτά) Προσωρινή φύλαξη και στη συνέχεια να επιστρέψουμε στην οθόνη καταχώρησης και να συνεχίσουμε την εργασία μας.

 

Πατήστε εδώ για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.